Skolidrottspaket

24 950,00 kr
Inkl. moms

SportIdents kompletta paket för skolidrott. Innehåller allt som behövs för att motivera eleverna under idrottslektionen. Innehåller SI-card 8. För pris med SI-card 9 kontakta oss. 

Kvantitet

Paketet är tänkt att användas med Android mobiltelefon med SportIdent Orienteering App installerad. Önskar man använda paketet utan tillgång till mobil går det bra genom att komplettera med en "BSP7- PrintOut enhet" och en "Kabel mellan Miniprinter och BSP7" för att koppla ihop dessa. Se under "Skrivare" i Shoppen. 

Paketet innehåller: 

1 SportIdent Orienteering App Set: 1 SportIdent Miniprinter, 1 BSM8-USB, 5 rullar Termopapper, 1 kabel Micro USB -> USB OTG Adapter, 1 kabel USB C ->USB OTG Adapter, 1 väska

5 års abonnemang på SportIdent Orienteering App för 100 deltagare

30 st SI-card 8 (finns även med SI-card 9 istället för en extra kostnad om 3000kr)

12 st BSF8-DB red, konfiguration 31-40 och "Finish"

1 st BSF8-DT SI Master, konfiguration "Clear"

1 st Programmeringsstav

1 st Service-Off bricka

1 st Clear Backup bricka

1 st väska

28
  • Du betalar tryggt och säkert med Bambora Online Checkout Du betalar tryggt och säkert med Bambora Online Checkout
  • För en trygg och snabb leverans används DHL för paket och Postnord för mindre försändelser. För en trygg och snabb leverans används DHL för paket och Postnord för mindre försändelser.
  • Alla produkter som inte är personliga (t.ex. Si-card med personligt nummer) tar vi i retur såvida de inte är använda. Alla produkter som inte är personliga (t.ex. Si-card med personligt nummer) tar vi i retur såvida de inte är använda.