BS11-BS (Beacon Small)

1 850,00 kr
Inkl. moms

Beacon Small används med fördel på MTB Enduro, trail löpning och MTBO tävlingar där den kontaktlöst (touch-free) överför tid och id till SIAC brickan. Räckvidden är ca 180cm.  

Vattentät enhet och med en drifttid på upp till 75 timmar på en batteriladdning och det gör att den klarar de mest krävande utomhusevenemangen.
BS11-BS (Beacon Small) är en del av SPORTident AIR+ produktfamilj.

Kvantitet
Detta är en beställningsvara

BS11-BS (Beacon Small) är en del av SPORTident AIR+ produktfamilj.
Stationen fungerar tillsammans med SPORTident ActiveCard (SIAC) som registrerar stationens signal på ett avstånd upp till 1,80 meter.
BS11-BS väger bara 150 gram och med samma storlek som BSF7 enheterna så Fästplatta 1 passar perfekt.
Enheten är vattentät och med en drifttid på upp till 75 timmar på en batteriladdning och det gör att den klarar de mest krävande utomhusevenemangen.
Dessa egenskaper gör det en perfekt för sporter såsom MTB, terränglöpning , skidåkning samt orientering.

BS11-BS konfigureras, uppdateras och laddas via USB. SPORTident Config+ används för att konfigurera enheten.  

14
  • Du betalar tryggt och säkert med Bambora Online Checkout Du betalar tryggt och säkert med Bambora Online Checkout
  • För en trygg och snabb leverans används DHL för paket och Postnord för mindre försändelser. För en trygg och snabb leverans används DHL för paket och Postnord för mindre försändelser.
  • Alla produkter som inte är personliga (t.ex. Si-card med personligt nummer) tar vi i retur såvida de inte är använda. Alla produkter som inte är personliga (t.ex. Si-card med personligt nummer) tar vi i retur såvida de inte är använda.